Een sleutel en slot combinatie leek me erg leuk om voor baby’s te haken. Want hoe graag spelen baby’s en peuters met de sleutelbos van papa en mama? Waarom dan niet iets maken wat hetzelfde is, maar dan iets veiliger?

Op de site  van Cutedutch vond ik een hangslot en via Aliexpress had ik ook een houten sleutel. Een gehaakte sleutel leek me er ook leuk bij! Met wat speurwerk was ook deze vrij snel gevonden! Ik ben alleen later vergeten om deze gehaakte sleutel ook te maken.. OEPS!

Ook nu gebruikte ik restjes phildar en haaknaald nummer 3. En in een paar uur (lees slechts 2) was het speelgoedje af!

in het slotje deed ik een piepertje zodat het ook geluid maakt. Ik heb 3 kralen van 30mm omgehaakt en en gebruikte verder nog 3 kralen van 18 en 4 van 12 mm

Op naar de garagesale! Ik vind ook deze weer geslaagd!

Tot de volgende creatie!