7 April was het dan zover, de Knit & Knot Beurs in Tilburg!

Samen met mijn zus Ivana, die ook haakt maar ook kan breien, gingen we op pad maar deze geweldige beurs in de Koepelhal.

Bij aankomst merkte je al dat het een leuke beurs was! Het hek was namelijk versierd met kleine haakwerkjes van bezoekers. Binnen was het druk, maar gezellig. Wat hebben we ook veel gezien! En met mensen gepraat! Super leuk!

Aangezien het boek Iedereen kan haken van Bobbie Eden had, wilde ik er graag een handtekening in ๐Ÿ™‚ ย Wat een leuk mens ben je Bobbi!

Lekker normaal, even praten over haken en voor iedereen tijd maken.

ย ย  ย 

Via de bieb had ik het boek DenDennis viert feest geleend, maar helaas is het nergens meer te krijgen. Nu Dendennis toch op de beurs was wilde ik natuurlijk even vragen waar ik het boek dan toch zou kunnen vinden! Ook hier weer gemerkt wat een leuk persoon Dendennis is en na de uitleg rondom uitgevers maar ook dat er een nieuw boek zou komen, weet ik weer iets voor mijn sinterklaas lijstje ๐Ÿ™‚

En het boek is inmiddels uit en zooo leuk!

Na al het lopen en alle mooie garen zien zijn mijn zus en ik nog even uit gaan rusten aan een workshop tafel. Hierboven hingen de vlaggen van Adinda zoutmanย . Daarnaast werd de workshop gehouden door Atty van Atty’s Blogspot. Leuke techniekjes geleerd om draadjes weg te werken, maar bovenal wederom gepraat over de liefde voor handwerken. Ook zelf nog een mini cursus mogen geven.

Aan het eind snel nog even langs de Blij dat ik Brei stand, waar we ook met Jeanet nog even hebben kunnen kletsen

Wat is haken toch een leuke hobby, zeker als je het kan delen ๐Ÿ™‚

Tot de volgende blog!