Van een collega had ik een keer een haakpakket gehad. Zelf lukt het haar niet om aan de slag te gaan, dus had ze mij gevraagd het voor haar te maken. Het lag nog op de stapel maar toen de collega aangaf ergens anders te gaan werken werd duidelijk dat ik haast moest maken.

Ik gebruikte wel mijn eigen haaknaald nummer 3 en volgde het patroon. Wat ik anders zou doen is met name het stoppen van een toer. in het patroon werd elke toer met een hv gesloten. Hierdoor zie je een duidelijke hobbellijn. Ik zou zelf kiezen voor rondhaken zonder sluiten.

In het patroon stonden ook tunische steken, maar gelukkig zijn pinterest en google inmiddels mijn beste vrienden als het om haaksteken gaat.

In een kleine 4 uur was het uiltje klaar, leuk geworden he! Wel veel kleiner dat het plaatje, maar dat geeft niks. Nu heb ik er een extra rij lossen aangemaakt zodat ik er een sleutelhangerring aan vast kon maken, ook leuk!

Tot de volgende creatie!