Na wat haken kom je er wel achter dat goede haaknaalden echt heel belangrijk zijn. Vooral tijdens het haken van het herenvest merkte ik dat ik last kreeg van handen en pols. Ergonomische haaknaalden werden me aangeraden. Deze kon ik niet zo snel voor een leuk prijsje vinden dus ging ik aan de hobby 🙂 Met een kruller kon ik het handvat namelijk ook dikker maken! handig toch?

Later vond ik erg fijne haaknaalden bij de wibra. Leuk prijsje en echt fijn om mee te haken!

Maar het leukste was nog wel dat ik thuis kwam en er een grote tas op me stond te wachten! Mijn lieve man had op internet iemand gezien die ergonomische haaknaalden wegdeed, inclusief een hele zak garen! Super lief toch!

De naalden die ik kreeg kun je vinden op aliexpres en zijn dus een mooi prijsje, maar met garen als kadootje is natuurlijk helemaal geweldig.

Met andere woorden, zoek vooral wat je fijn vind haken en zorg dat het plezierig blijft. het is en blijft natuurlijk een hobby!

Tot de volgende post!