Nu ik al wat vaker dingen had gehaakt wilde ik graag iets voor mijn dochter maken. Creachick kwam toevallig ook net met een leuk patroon voor meiden wat er ook stoer uit zag maar ook feestelijk. Het patroon vind je op haar site. Ze gebruikte hiervoor Saskia Lurex van de Wibra. Dit garen kwam ook toevallig nog in de actie tijdens de feestdagen! Met een volle tas garen en gewapend met naald 4 ging ik dan ook aan de slag. De patronen van Creachick zijn goed te volgen, waardoor het echt makkelijk is om snel resultaat te boeken. Al vrij snel was dit het resultaat waarbij je een naad ziet die aan de zijkant komt (21 december), Maar aan de voorkant is alles netjes glad.
     
Het patroon heb ik compleet gevolgd zoals het er stond, behalve dan uiteraard het op maat maken voor dochter met met 128. Aan de hand van een ander jurkje kon ik zien of de maat klopte.
    
Op 30 december was de top klaar en niet veel later de rok ook, dus een jurkje zonder mouwen!
   
Het jurkje met de mouwen! En met mijn dochter die het aan heeft 🙂 
Na dus een kleine maand was de jurk klaar en kon ze hem gaan dragen! Ik vind hem erg leuk geworden, en hoop jullie ook. Tot de volgende creatie!